FAQ

Veelgestelde vragen

Goodies

Kan ik bestelde goodies terugsturen?


Nee helaas niet. Wij hebben deze producten niet op voorraad en bestellen deze pas op het moment dat er een order binnen komt. Mocht er iets niet helemaal in orde zijn of heb je een vraag, neem dan contact met ons op via +316 23178733 of info@eventsenmedia.com.
Naar welke landen versturen jullie bestellingen?


Op dit moment verzenden wij alleen binnen Nederland. Mocht je vanuit het buitenland een order willen doen, neem dan contact met ons op via info@eventsenmedia.com en wij pakken de aanvraag op.
Hoe snel heb ik de bestelde producten in huis?


Wij streven naar een levering binnen 7 dagen. Maar wij zijn wel volledig afhankelijk van de partij die de goodies levert en kunnen je helaas niks garanderen. Mochten er problemen met de levering zijn of het iets langer duren, dan nemen wij uiteraard direct contact met je op.

Samenwerken

Wij hebben een idee en willen dat graag uitwerken. Kan jij dat voor ons doen?


Jazeker! Ik hoor graag welke ideeën jullie hebben. Bel mij op +316 23178733 of stuur een e-mail naar info@eventsenmedia.com.
Op welke manier kan ik je allemaal inzetten?


Events & Media is op vele manieren in te zetten, maar de focus ligt op het voorbereiden en produceren van evenementen. Dit kunnen personeelsfeesten, congressen en beurzen voor grote aantallen gasten, maar ook kleinere netwerksessies, trainingen of onboard-sessies. Daarnaast is het ook mogelijk om te brainstormen over content voor je socials, je website of de vormgeving van je communicatie.
Wanneer is Events & Media opgericht?


In 2017 zijn de eerste stappen gezet bij de Kamer van Koophandel en staat Events & Media officieel ingeschreven. Op dat moment was ik nog fulltime werkzaam en was dit de eerste stap naar zelfstandig zijn. Per januari 2018 stapte ik volledig over naar ZZP'er en draait Events & Media volle bak.