top of page
-HR07092023 Yes we Connect groeps171.jpeg
Online kennissessie Beter aanbesteden met ambitie in Noord-Brabant

BURO DERTIG

Buro Dertig combineert kennis met creatieve daadkracht om zichtbaar te maken wat er toe doet. Zij werken graag samen met organisaties die mensen inspireren. Om duurzame keuzes te maken. Om betrokken te zijn. Of om te genieten van kunst, creativiteit en ander moois. 

De collega’s hebben verschillende expertises in communicatie, cultuurgeschiedenis, marketing en design. Zo kunnen ze een vraagstuk van verschillende kanten bekijken. Inhoudelijke communicatie op maat: dat is wat ze doen.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

WAT DEED IK VOOR BURO DERTIG?

In 2021 en 2022 organiseerde Buro Dertig diverse kennissessies in samenwerking met PIANOo. Deze kennissessies werden georganiseerd in het kader van Beter Aanbesteden, het vierjarige programma van PIANOo, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), VNG en VNO-NCW/MKB-Nederland en het Nationaal Plan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen. Beide programma’s zijn gericht op het verbeteren van de inkooppraktijk om maatschappelijk relevante ambities te realiseren. Dit gebeurt door te investeren in kennis en door het stimuleren van de dialoog en samenwerking tussen overheden en ondernemers.

In verband met de Corona pandemie werden deze kennissessies online gefaciliteerd en werd ik gevraagd om voorafgaand het draaiboek te maken en tijdens het evenement de technische begeleiding voor mijn rekening te nemen. Op deze manier was het voor Buro Dertig mogelijk om zich volledig te richten op de inhoud van de kennissessies en niet om te hoeven kijken naar de technische aspecten van de sessies.

bottom of page