top of page
Eventmanager Stefan Krams

WELKOM!

De meest betekenisvolle herinneringen ontstaan wanneer je jezelf verliest in een meeslepend verhaal. Als kind schreef ik dagelijks verhalen en droomde ik ervan om schrijver te worden. Avonturen beleven zonder grenzen, waarin het onmogelijke mogelijk werd.

Ik geloof dat elk evenement en elke campagne uniek is en een verhaal op zich vertelt. Mijn doel is om mensen met elkaar te verbinden, hen te inspireren en iets mee te geven dat ze voor altijd in hun hart bewaren. Mijn aanpak is niet gedreven door verplichtingen, maar door een oprechte passie om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Wanneer de gasten zeggen dat het evenement of de campagne onvergetelijk was, dan heb ik mijn doel bereikt. Ik wil hen een avontuur laten beleven zonder grenzen, waarin het onmogelijke mogelijk werd gemaakt.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

WERKERVARING

2017

Talpa Media

Laren, Nederland

Werkzaam als productie-assistent bij het tv-programma 'Oh, wat een jaar!'. De nieuwe spelshow van Linda de Mol. Als productie-assistent was ik verantwoordelijk voor het publiek, de props en andere activiteiten om het programma heen.

2015 - 2017

Hart van Holland

Nijkerk, Nederland

Als accountmanager was ik verantwoordelijk voor het maken van de offertes, het schrijven van concepten voor opdrachtgevers, de warme acquisitie, het realiseren van de evenementen en de evaluatie met klanten.

2014 - 2015

Ocean Encounters

Curaçao

Bij Ocean Encounters was ik als shop assistant verantwoordelijk voor de verkoop van de duiktrips, trainingen, materialen en de overige dingen die te koop waren in de winkel. Verder hielp ik met de huurmaterialen en ging ik af en toe mee op de boot tijdens trips.

STUDIE 

2010 - 2013

Hogeschool TIO

Amsterdam, Nederland

Studie: HBO Bachelor opleiding

Studie richting: Hotel- en Eventmanagement

Bachelor diploma behaald (BBA) 

2004 - 2010

Bertrand Russell College

Krommenie, Nederland

Studie: VWO

Studie richting: Economie & Maatschappij

Diploma behaald

STAGES

2013

Live Republic / Backbone International

Abcoude, Nederland

Bij Live Republic (later Backbone International) mocht ik mijn afstudeerstage lopen en mijn scriptie schrijven. Tijdens de afstudeerstage heb ik ervaring op mogen doen bij evenementen als Strandfestival Zand, Sensation White en Emma's Amazing Fundraising Night. Ook organiseerden wij o.a. een persvent voor de nieuwe winkel van Hugo Boss in Amsterdam en de fashion show van Nikki Plessen.

2012

KWF Kankerbestrijding

Amsterdam, Nederland

Tijdens mijn stage bij KWF Kankerbestrijding heb ik twee onderzoeken gedaan over de evenementen van KWF Kankerbestrijding. Één van de onderzoeken ging over het evenement 'Samenloop voor Hoop'. Ook mocht ik voorbereidende werkzaamheden doen voor de tv-show 'Sta op tegen kanker'.

2011

Ocean Encounters

Curaçao

Bij Ocean Encounters was ik als stagiair verantwoordelijk voor de verkoop van de duiktrips, trainingen, materialen en de overige dingen die te koop waren in de winkel. Verder hielp ik met de huurmaterialen en ging ik af en toe mee op de boot tijdens trips.

SKILLS

Benieuwd naar mijn skills? Download dan mijn CV bovenaan de pagina of neem contact met mij op.

bottom of page