top of page
ywc_event_design-2.png
Projectleider

Yes! We Connect

Leer elkaar echt kennen en ontdek ieders unieke bijdrage.

Willen jullie als organisatie de wereld verbeteren, mooier maken, slimmer of juist gezonder. Wat jullie doel ook is, het begint met verbinding. Leer elkaar echt kennen en ontdek wat ieders unieke bijdrage is. Dan gaat de energie stromen. 

 

Met onze programma’s en tools is werken vanuit verbinding makkelijk en superleuk. Yes! We Connect, zeg maar.

Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor de voorbereidingen, de uitvoer en de afhandeling van het evenement. Ik zorg dat alle informatie bij de juiste persoon terecht komt en schakel met de klant om het meest optimale uit het evenement te halen.

www.yesweconnect.nl

1401-2019-03128951119017370903123-3.jpeg
technisch projectleider

Buro Dertig

Nieuwsgierig, toekomstgericht en gewend om de boel een beetje op te schudden.

Buro Dertig combineert kennis met creatieve daadkracht om zichtbaar te maken wat er toe doet. Ze werken graag samen met organisaties die mensen inspireren. Om duurzame keuzes te maken. Om betrokken te zijn. Of om te genieten van kunst, creativiteit en ander moois. 

Hun collega’s hebben verschillende expertises in communicatie, cultuurgeschiedenis, marketing en design. Zo kunnen ze een vraagstuk van verschillende kanten bekijken. Inhoudelijke communicatie op maat: that’s how they roll.

In 2020 was het belangrijk om te schakelen van live naar online events. Daarom besloot ik in de wereld van de online systemen te duiken om te kijken hoe het online gehost kan worden. Nu begeleid ik diverse online events op technisch gebied voor Buro Dertig.

www.burodertig.nl

17425168_1762769444039882_3636630757681114511_n.jpeg
projectassistent

Et-voila

Tout est possible.

Leonie Geesink is al jaren een bekende in de eventbranche. Zij heeft ervaring en een brede kennis , aan zowel bureau als klantzijde, waardoor ze al vele event- en marketingvraagstukken succesvol uitgevoerd heeft. 

Voor het project Goedopweg vroeg ze mij om haar op technisch gebied te assisteren bij de een aantal online webinars.  In Goedopweg werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat samen. Het programma is ontstaan uit het landelijke initiatief Beter Benutten. Hierbij werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om met innovatieve maatregelen de bereikbaarheid van de drukste regio’s in Nederland te verbeteren.

IMG_9525.jpg
Entertainer

De Feestcaravan

Van buiten is het een doodgewone caravan, maar binnen is het één groot feest.

Veeg de kattenstaarten opzij en daar sta je: in de kleinste bruine kroeg ter wereld. Ras-entertainers Ome Sjaak en ome Joop draaien in de karaoke-caravan Nederlands-talige hits en klassiekers. Gasten hoeven vanaf hun barkruk maar één ding te doen: ongegeneerd hard meezingen.

Aan de wanden hangen grootmoeders wijsheden en oude LP’s. De bar is verlicht met ouderwetse lampenkapjes en alleen de schermen en twee microfoons verraden dat in deze kroeg niet gedronken, maar gezongen wordt. De grootste twijfelaars worden onze grootste fans. Gegarandeerd!

Iedere opdracht voor deze heren is letterlijk een feestje. Entertainment hosten en een feestje bouwen, we doen het allemaal. Met als hoogtepunt voor mij: karaoke onder de sterrenhemel van Marrakesh.

www.feestcaravan.nl

20180421_HartvanHolland_002-8273-1024x64
Marketing Manager

Hart van Holland

Als alles moet kloppen.

Verrassend anders is ook de opzet, indeling en inrichting van het nieuwe Hart van Holland. De fysieke locatie, recht onder de rook van Amersfoort, is al jaren een immens pluspunt voor bezoekers uit alle richtingen. Sinds de renovatie is Hart van Holland veel meer geworden dan een locatie.

Wij maken het verschil door te verrassen, multifunctioneel en anders te denken. En door de kunst van het ultieme verwennen natuurlijk. Want, echt verwend worden, went namelijk nooit.

Vanaf januari 2018 tot maart 2020 was ik als marketing manager verantwoordelijk voor zowel de offline- als de online marketing. Onder andere een aanpassing in de website en huisstijl waren onderdeel van mijn taken.

www.hartvanholland.nl

Schermafbeelding 2020-03-28 om 13.35.58.png
Projectleider

Mixed Marketing Concepts
30 jaar RTL

Do or do not. There's no try.

We create and deliver memories for our guests, whether at an event in an iconic location or dining in one of the best restaurants within its flourishing portfolio. MMC has been creating edible stories since 2005 and has evolved into a truly formidable event company.

 

We care about your events; we stage and supervise any event at any size at any place.

In oktober 2019 bestond RTL Nederland 30 jaar. Uiteraard mocht dat feestje niet overgeslagen worden en werd het gevierd in de achtertuin van hotel Van der Valk Schiphol A4. Als projectleider was ik, onder leiding van Iddo van 't Hek, uitvoerend verantwoordelijk voor de opbouw, uitvoer en afbouw van het evenement. 

bbswt.png
Projectleider

CIONET Nederland

Blackberry Secure World Tour

Where digital leaders unite

CIONET has the biggest community of IT executives in Europe with a membership of over 7500+ CIOs and IT Executives across Europe and Latin America.

CIONET is an independent and invitation-only business network that empowers CIO’s to network more efficiently and effectively. CIONET is all about building relationships, sharing knowledge and growing a peer network in the CIO community. 

In eerste instantie was het de bedoeling om een nieuw evenement op het eigen terrein in Haarlem op te zetten voor de relaties van CIONET, maar door een langdurig verlof van één van de collega's nam ik haar evenement voor Blackberry over en bereidde de Amsterdam versie van de Blackberry Secure World Tour voor in de A'DAM Toren.

www.cionet.com

Schermafbeelding 2019-12-20 om 11.51.18.
Projectleider

Loyens & Loeff

Study Day '18

Your partner in tackling cross-border and domestic tax, legal and regulatory challenges

As a leading firm, Loyens & Loeff is the logical choice for a legal and tax partner if you do business in or from the Netherlands, Belgium, Luxembourg and Switzerland, our home markets. You can count on personal advice from any of our 900 advisers based in one of our offices in the Benelux and Switzerland or in key financial centres around the world. Thanks to our full-service practice, specific sector experience and thorough understanding of the market, our advisers comprehend exactly what you need.

Samen met Nynke Brouwer (marketing manager) en Frederique Jonkhart van Fique - Events en emotions organiseerden wij in November 2018 de Study Day '18 in Sugar City. Een inhoudelijk evenement overdag met een groots feest om de dag af te sluiten.

www.loyensloeff.com

Schermafbeelding 2020-03-28 om 13.35.58.
Projectleider

Talpa Network
House of Talent

Dag en nacht. Voor jong en oud. Meer dan relevant. Talpa Network.

De nieuwe dagelijkse realitysoap House of Talent begint waar alle talentshows stoppen, namelijk met de lancering van de professionele zangcarrière van acht talentvolle, veelbelovende artiesten. Van volkszanger tot rapper en van rocker tot DJ. Ze wonen samen en werken keihard aan hun carrière. Iedere zes weken breng elke artiest een nieuwe single uit.

Het doel is om zo populair mogelijk te worden, zodat de artiesten worden geboekt voor optredens en geld kunnen gaan verdienen met hun muziek. Geld verdienen met optredens en veel aandacht genereren op sociale media is belangrijk, want alleen dan is de kans op een lang verblijf in House of Talent het grootst! 

Samen met Leontine Mourits was ik verantwoordelijk voor de artiesten Bram Boender, Delany Lepelblad, Samir Sami en Quincy Wilson. Daarbij hield ik mij vooral bezig met de financiële kant, de grafische vormgeving en voorbereidingen voor de videoclip.

www.talpanetwork.com

8360222f044efd542aad885ea98332c3c3d097df
Marketing manager

Joe's Bow Ties

 

 

Making the world brighter, one bow tie at a time!

Een jong bedrijf dat de wereld een beetje mooier wil maken met hoogwaardige, handgemaakte Bow Ties. Met deze visie richtten Rima Baronian en Joey von Grumbkow op 28 augustus 2017 Joe’s Bows op.

Niet alleen wil Joe’s Bows voorop lopen met hoogwaardige, handgemaakte Bow Ties, ook focussen zij zich op het verbeteren van de bestaande klassieke vlinderdas. Hun vlinderdassen worden op een nieuwe manier gestrikt, waardoor het omdoen van de vlinderdas een stuk eenvoudiger is geworden. Daarnaast lukt het ze om een low-waste product neer te zetten door al hun reststoffen te verwerken in kussentjes. Deze worden samen met de vlinderdassen geplaatst in een speciaal door hen ontwikkeld houten doosje. Zo blijft de Joe’s Bow Tie gegarandeerd langer mooi!

In de beginperiode van Joe's Bow Ties heb ik geholpen met het opzetten berichten voor de social media en het creëren van backstage beelden tijdens de shoots.

 

 

www.joesbowties.com

Het-concert-met-het-Metropole-Orkest-in-
Projectleider

Lucia Marthas

Concert Ron van Leeuwen met Metropole Orkest 

Waar talent excelleert

Het Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) is een onderwijsinstituut voor iedereen met talent. LMIPA richt zich op het drieluik van de performing arts: dans, acteren en zang.

 

Zij bieden drie opleidingsroutes: Hbo, Mbo en Vooropleiding. Onze Hbo-opleidingen bieden zij aan onder de vlag van de Hanzehogeschool. In samenwerking met het Noorderpoort verzorgen zij de opleiding Mbo Dansleider/Dans. Ook hebben zij een grote Vooropleiding voor kinderen vanaf groep 3 en een scout-afdeling, waar lessen kunnen worden gevolgd in dans, acteren en zang.

Architect Ron van Leeuwen maakte in samenwerking met het Metropole Orkest 13 composities. Deze werden op 28 november 2018 ten gehore gebracht in LantarenVenster in Rotterdam. Bij drie van de composities werden dansen opgevoerd, uitgevoerd door dansers van LMIPA. Op verzoek van choreograaf Koen Brouwers was ik op locatie aanwezig om voor de dansers alles in goede banen te begeleiden.

www.luciamarthas.nl

bottom of page