top of page
-HR07092023 Yes we Connect groeps171.jpeg
Feestavond Feestcaravan

DE FEESTCARAVAN

Toen decorbouwer Sjors en partymanager & eventplanner Joep eind 2016 besloten om hun droom achterna te gaan, veranderde hun leven in vliegende vaart. De eerste karaoke caravan in bruine kroeg-stijl werd algauw een hit en ook nieuwe concepten scoorden goud. 

Van Pubquiz tot Pop-up en van Après-ski tot karaoke in een golfkarretje en paardentrailer; de evenementenbranche is niets dat lovend over deze ras-entertainers en hun karaoke karavaan. Benieuwd naar de mensen achter het merk? Bekijk dan hun website!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

WAT DOE IK BIJ DE FEESTCARAVAN?

In 2018 deed ik de productie van the Study Day van Loyens & Loeff en was ik onder andere verantwoordelijk voor het entertainment. Via via hoorde ik over de Feestcaravan en we besloten de mannen te boeken met hun karaoke caravan. Het was een hit! Na het evenement sprak ik Joep en kreeg ik de vraag of hij mij eens mocht bellen als er meer aanvragen zouden komen en het bedrijf zou groeien. En een paar maanden later was daar het telefoontje.

Waar ik het idee had om een keer mee te gaan omdat ik het wel leuk vond klinken, bouw ik nu al vijf jaar feesten met de mannen. Van talloze personeelsfeesten door heel Nederland tot nog geen 48 uur in Marokko om als afsluitende act karaoke te hosten, ik mag het allemaal meemaken. Als ome Steef tour ik het land door en mag ik ook al twee edities samen met tante Miek de karaoke hosten op het festival Dijkpop. Geen evenement is hetzelfde en hoop nog lang met de ooms en tantes te mogen feesten.

bottom of page