top of page
-HR07092023 Yes we Connect groeps171.jpeg
Schaatsbaan RTL Winterparadijs

RTL NEDERLAND

Grote kans dat je bij RTL direct denkt aan de tv-zenders waarmee ze in veel Nederlandse huiskamers aanwezig zijn. Maar RTL is meer dan tv alleen... Zo zijn ze door hun digitale activiteiten, zoals RTLXL, Buienradar, Videoland, programmawebsites en apps, een van de grootste spelers op de digitale markt.

RTL Nederland is 100% dochter van RTL Group, Europa’s grootste tv-, radio- en productiebedrijf. RTL Group is voor 75,1 procent in handen van Bertelsmann, een groot internationaal mediaconcern. Zusterbedrijven van RTL Group zijn de uitgeverijen Penguin Random House en Gruner + Jahr, music company BMG en customer service provider Arvato.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

WAT DOE IK VOOR RTL NEDERLAND?

In de afgelopen jaren ben ik op verschillende manieren betrokken geweest bij de organisatie van diverse evenementen van RTL. In 2019 bestond RTL 30 jaar en mocht ik in opdracht van Mixed Marketing Concepts de productie van het personeels- en jubileumfeest aansturen bij Van der Valk A4 Hoofddorp. Na deze succesvolle productie besloten we de samenwerking voort te zetten en organiseerden we in 2022 een personeelsfeest en het RTL Winterparadijs. En ook in 2023 ondersteun ik bij de voorbereidingen en de uitvoer van het personeelsfeest.

In 2021 en 2022 heb ik in opdracht van Et Voilà bij de persdagen van 'Expeditie Robinson' en 'De Verraders' mogen ondersteunen in de rol van assistent event manager. Voor deze evenementen produceerden ik draaiboeken, onderhield contact met leveranciers en zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep.

Ook mocht ik in 2022 de volledige productie doen van de heidag van het RTL Nieuws. In samenwerking met de hoofdredacteur en adjunct-hoofdredacteuren brainstormden we over de inhoud van het programma, regelde ik alles met de locatie en leveranciers en zorgde ik ervoor dat de dag vlekkeloos verliep.

bottom of page