top of page
-HR07092023 Yes we Connect groeps171.jpeg
Team Yes We Connect

YES! WE CONNECT

De best scorende onboardingprogramma’s stellen de ervaring van de nieuwe medewerker centraal. Uit onderzoek blijkt dat je de uitstroom in het eerste halfjaar tot 33% kunt terugdringen met een onboarding waarin je aandacht hebt voor de unieke inbreng van de nieuwe medewerkers.

Tegelijkertijd zien ze bij Yes! We Connect dat de onboarding programma’s van veel grote organisaties nog vaak te typeren zijn als een informatie tsunami. Er gaat dus nog veel waarde verloren voor organisaties en werkplezier voor nieuwe medewerkers. Daar willen zij graag verbetering in brengen vanuit ons grote doel: dat zoveel mogelijk starters na hun onboarding echt het gevoel hebben: Yes! I feel connected.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

WAT DOE IK BIJ YES! WE CONNECT?

Yes! We Connect richt zich op de onboardingprogramma's van diverse bedrijven. Sinds 2021 ben ik op freelance basis onderdeel van het team van Yes! We Connect in de rol van projectleider. Vanuit deze rol ben ik verantwoordelijk voor de voorbereidingen en uitvoer van de onboardingprogramma's van A tot Z. Een aantal opdrachtgevers van Yes! We Connect behoren tot mijn portfolio en ik ben het vaste aanspreekpunt, voor zowel de opdrachtgever als onze freelance collega's, voor de sessies die zij organiseren. 

bottom of page