top of page
-HR07092023 Yes we Connect groeps171.jpeg
Logo Study Day 2018 Loyens en Loeff

LOYENS & LOEFF

Als volledig onafhankelijk advocatenkantoor is Loyens & Loeff uitstekend gepositioneerd om internationale fiscale en juridische zaken te coördineren. Zij hebben een eigen netwerk van kantoren in belangrijke financiële centra, bemand met specialisten in Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht. Via deze kantoren hebben hun cliënten toegang tot de full-service juridische expertise van Loyens & Loeff in hun eigen tijdzone. Het kantorennetwerk wordt aangevuld door de verschillende landendesks die allemaal ervaren zijn in het structureren van investeringen over de hele wereld. Het is een winnende combinatie die ze in staat stelt internationale cliënten op een zeer effectieve manier bij te staan.

 

Bovendien staan ze op uitstekende voet met andere toonaangevende onafhankelijke advocatenkantoren en belastingadviseurs. Op die manier kunnen ze je advies van topniveau garanderen in elk deel van de wereld.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

WAT DEED IK BIJ LOYENS & LOEFF?

Samen met Nynke Brouwer (toenmalig marketing manager) en Frederique Jonkhart van Fique - Events en emotions organiseerden wij in November 2018 de Study Day '18 in Sugar City. Een inhoudelijk evenement overdag met een groots feest om de dag af te sluiten. Tijdens de voorbereidingen en uitvoer van het evenement was ik verantwoordelijk voor het entertainment, de hotels, busvervoer en hosts/hostessen.

bottom of page