top of page
-HR07092023 Yes we Connect groeps171.jpeg
Zaal Theater bij Hart van Holland in een feestopstelling

HART VAN HOLLAND

Multifunctionele ruimtes van 20 vierkante meter tot 5800 vierkante meter, tongstrelende verwen-catering en verrassend entertainment. Steengoede techniek, uniek en onvergetelijk entertainment en een team van hartstochtelijke enthousiaste medewerkers. Bij Hart van Holland hebben ze alles in huis om de harten van de 5 tot 3000 gasten sneller te doen kloppen. Of te doen smelten.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

WAT DEED IK BIJ HART VAN HOLLAND?

Voor ik begon als freelancer, heb ik van 2015 tot 2017 in vaste dienst gewerkt bij Hart van Holland. Als accountmanager werkte ik nauw samen met de salesmanagers en vertaalde alle ideeën naar offertes en contracten. Ook onderhield ik het contact met de leveranciers en collega's omtrent de evenementen.

Van 2018 tot 2020 heb ik op freelance basis gewerkt in de functie van marketing manager. Gedurende de periode ben ik bezig geweest met het bouwen van een nieuwe website, het opzetten van alle online kanalen en het creëren van beeldmateriaal voor de beeldbank. Bij de start van de Corona pandemie is de samenwerking ten einde gekomen.

bottom of page