top of page
-HR07092023 Yes we Connect groeps171.jpeg
Logo BlackBerry Secure World Tour BBSWT

CIONET

CIONET heeft de grootste gemeenschap van IT-managers met meer dan 14.000 CIO's en IT-managers in Europa en Latijns-Amerika.

 

CIONET is een onafhankelijk en alleen op uitnodiging toegankelijk zakelijk netwerk dat CIO's in staat stelt efficiënter en effectiever te netwerken. CIONET draait om het opbouwen van relaties, het delen van kennis en het laten groeien van een collegiaal netwerk in de CIO-gemeenschap. 

  • Facebook
  • LinkedIn

WAT DEED IK BIJ CIONET?

In eerste instantie was het de bedoeling om een nieuw evenement op het eigen terrein in Haarlem op te zetten voor de relaties van CIONET, maar door een langdurig verlof van één van de collega's nam ik haar evenement voor Blackberry over en bereidde de Amsterdam versie van de Blackberry Secure World Tour voor in de A'DAM Toren.

BlackBerry wilde meer bekendheid geven aan zijn BlackBerry Secure-aanbiedingen en organiseerde een BlackBerry Secure World Tour-evenementen in Noord-Amerika, Europa en Australië. De evenementen waren bedoeld voor CIO's, CSO's en bedrijfsleiders en boden de kans om te luisteren naar leidinggevenden van BlackBerry, technologie- en beveiligingsexperts en diverse industrieleiders.

bottom of page