top of page
-HR07092023 Yes we Connect groeps171.jpeg
CUPRA Impulse Event.jpg

CUPRA Nederland

Voorheen de typeaanduiding voor sportieve SEAT’s, sinds 2018 een zelfstandig merk. CUPRA verlegt de grenzen van automotive en zet de toon op de Nederlandse wegen. Hun race-DNA is zichtbaar in alle CUPRA modellen. Ze bewijzen dat uniek design, sportief rijden en duurzaamheid samengaan. 

CUPRA is meer dan alleen een automerk. Bij hun gaat het om passie. Prestatie. Kracht. Emotie. Je ziet het terug in alles wat ze doen. Samen met hun partners en ambassadeurs maken ze het waar. Verken de wereld van CUPRA vandaag voor de energie van morgen.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

WAT DEED IK VOOR CUPRA NEDERLAND?

Samen met Ronald Bekius (Gut Feeling Analytics) en Bart Veen (BART.Agency) organiseerden wij het CUPRA Impulse Event. Na 2,5 jaar stond CUPRA in Nederland klaar om het merk onder de aandacht te brengen en de autodealers kennis te laten maken met dit prachtige merk. Hoe kun je dat beter doen dan de bezoeker het merk te laten ervaren? Met het evenement ontvingen wij de gasten bij de Remastered Experience onder de Erasmusbrug om ze daar letterlijk door de wereld van CUPRA te laten lopen. 360 graden projectie op muren en vloeren zorgden voor verwondering en enthousiasme. Na de eerste kennismaking stapten de bezoekers in één van de 27 CUPRA's die voor hen klaarstonden om ze naar de tweede locatie te brengen: de CUPRA City Garage in Rotterdam. Daar genoten de gasten van een viergangendiner en werd het nieuwste model, de CUPRA Raval, voor het eerst onthuld in Nederland.

Voor het CUPRA Impulse Event deed ik het projectmanagement in zowel de voorbereiding, uitvoer als afronding.

bottom of page