top of page
-HR07092023 Yes we Connect groeps171.jpeg
Foto met Rozemarijn Rijlaarsdam en Jessie Hagenaars bij de oliebollenkraam

WHEN PEOPLE MEET

Een evenement draait om mensen. Mensen die samenkomen voor een unieke en waardevolle beleving. In een omgeving waarin jouw merk schittert. Als dan alles perfect op zijn plek valt, ontstaan er onvergetelijke momenten. Een blijvende indruk achterlaten, daar zorgt When People Meet voor. Bij je bezoekers. En bij jou.

 

Ze hebben brede ervaring in het organiseren van diverse evenementen voor verschillende opdrachtgevers. Of het nu gaat om een relatie bijeenkomst, een interne bijeenkomst, een jubileum event of een opening, ze hebben bewezen dat ze in staat zijn om aan de behoeften en doelstellingen van onze opdrachtgevers te voldoen. Ze zijn er trots op dat ze keer op keer succesvolle evenementen kunnen leveren die zowel gedenkwaardig als effectief zijn.

 

Dankzij een stevig trackrecord en een team van specialisten realiseert When people meet events van hoog niveau. Ieder teamlid heeft zijn of haar eigen expertise. Je bent daarom op alle facetten die een goed event nodig heeft, verzekerd van kwaliteit.

  • LinkedIn
  • Instagram

WAT DEED IK BIJ WHEN PEOPLE MEET?

In 2022 organiseerde Jessie een evenement voor Senzer waar de Feestcaravan onderdeel van het entertainment was. Daar ontstond de spreekwoordelijke 'vonk' en hielden Jessie en ik contact. Niet veel later vroeg ze of ik haar wilde ondersteunen bij een evenement op het gebied van entertainment. Na deze succesvolle samenwerking besloten we om vaker samen te werken en heb ik eind 2022 nog twee activaties voor When People Meet mogen aansturen.

bottom of page