top of page
-HR07092023 Yes we Connect groeps171.jpeg
Productie 538 event

ET VOILÀ

Leonie Geesink is een creatieve projectleider met ruim 15 jaar ervaring aan zowel klant,- als bureauzijde. Met haar bedrijf Et Voilà helpt zij merken aan een sterkere band met hun doelgroep via marketingcampagnes, events & activaties.


Projecten van A tot Z uitwerken, informatie snel eigen maken en werken met uitdagingen en deadlines, dat is waar ze energie uit haalt. Het maken en bewaken van strategie. Sterk in relatiemanagement en communicatie. Scherp, commercieel, kritisch en eerlijk.

Haar specialiteit ligt bij events & brand activations, marketing & communicatie, sponsoring en account- en projectmanagement.

  • Facebook
  • LinkedIn

WAT DOE IK VOOR ET VOILÀ?

In 2022 en 2023 organiseerde Et Voilà meerdere online kennissessies voor Goedopweg. Goedopweg is een samenwerking tussen de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ze zijn onderdeel van het programma U Ned. Daarin werken rijk, provincie en gemeenten samen aan maatregelen voor de regio Utrecht op het gebied van wonen, werken, bereikbaarheid en leefbaarheid. 

Leonie richtte zich meer op het communicatiestuk omtrent de kennissessies en ik zorgde voor de callsheets, draaiboeken en technische begeleiding van de evenementen. Op deze manier kon Leonie zich richten op de begeleiding van de sprekers zonder zich ook druk te hoeven maken om de technische aspecten van de kennissessies.

Naast de online kennissessies voor Goedopweg deden wij ook samen de productie van een evenement voor Radio 538, de persdagen van tv-programma's 'Expeditie Robinson' en 'De Verraders' en mocht ik namens Et Voilà een stuk van de aankleding verzorgen voor de première van 'The Real Housewives of Amsterdam'.

bottom of page